Iθαγένεια και λαθρομετανάστευση.

Του Δημήτρη Αλευρομάγειρου, Αντιστράτηγου ε.α, Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού, Πολεμιστή Κύπρου 1974

Μόλις πρίν λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες [λογω της ανοικτής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου , παρουσία μαλιστα και του Αρχιεπισκόπου] της σκέψεως της Κυβέρνησης για αλλαγή του Κωδικα Ιθαγένεις , ωστε να διευκολυνθουν τα παιδιά 2ας γενιας μεταναστων, στην απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας.

Λυπούμεθα να πούμε οτι ενω είχαμε την τραγική ενδοτική συμπεριφορά στις Βρυξελλες , όπου η Τουρκία έλαβε απο τις πολιτικές ηγεσίες μας [εδω και στην Κυπριακή Δημοκρατία] λευκή επιταγή για την απρόσκοπτη ουσιαστικά συνέχιση της πορείας της γιά ένταξη στην Ε.Ε., τη στιγμη όπου:

1. Δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας...

2. Δεν εφαρμώζει καν το πρωτόκολλο συνδεσης με την Ε,Ε, το οποίον έχει υπογραψει και δεν επιτρέπει τον ελιμενισμο και την προσγείωση πλοίων και αεροσκαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας, αντιστοίχως στους λιμενες/αερολιμένες της.

3. Συνεχίζει να κατέχει με στρατεύματα κατοχής το ημισυ σχεδόν του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας χώρας μέλους απο το 2004 της Ε.Ε και συνεχίζει να παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας , παρά τις κατ επανάληψη καταδίκες της απο τους διεθνείς οργανισμούς , ενώ ταυτόχρονα και μολις ελάχιστες ημέρες πρό της συζητήσεως στην Ε.Ε, ο τουρκος πρωθυπουργός ευρισκόμενος στην Ουασινκτώνα δηλώνει ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να αποσύρει ούτε έναν στρατιώτη απο την Κυπρο...

4.Συνεχίζει καθημερινως τις παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου και τις παραβάσεις του FIR τον οποίο ελέγχει η Αθήνα σύμφωνα με τις διεθνεις διευθετήσεις του ICAO, προκαλώντας ακόμη και με υπερπτήσεις άνωθεν ελληνικών νησιών.

5.Συνεχίζει τις προκλητικές αποβατικές ασκήσεις με σεναρια επιθεσης σε ελληνικά νησιά, τοσον στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου όσον και στον κόλπο του Ντογανμπευ με τη συμμέτοχη της Ταξιαρχίας πεζοναυτων που εδρεύει στη Φωκια[εναντι Χίου] και των εκατονταδων αποβατικων σκαφων που εδρεύουν κυρίως στον κολπο της Σμύρνης.

6. Συνεχίζει την τουρκικη προπαγανδα στη Θράκη με μοχλό το παράνομο τουρκικο προξενειο Κομοτινης, ενω σε παμπολλα τουρκικά sites αναφερει την ελληνική Θράκη ως ξεχωριστο κράτος τουρκικου ενδιαφέροντος και ενω σε προσφατη ομιλία του, αξιωματούχος της τουρκίας απεκάλεσε την ελληνικη μουσουλμανικη μειονότητα της Θράκης, όχι απλά τουρκικη μειονότητα αλλά τουρκική ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Δ.Θράκης!

Λυπούμεθα λοιπόν να πούμε, οτι ενω αυτά συμβαίνουν στην δύσμοιρον πατρίδα μας και ενώ έχει επιπέσει επί της Κυπριακής Δημοκρατίας ολος ο παγκόσμιος νεοταξικος ιμπεριαλισμος για να την υποδουλώσει με ενα νέο σχέδιο Ανναν΄[της Ελληνικής τε και της Κυπριακής Κυβέρνησης ποιούσης τουλάχιστον την νήσσαν, ΜΕ ΈΝΑΝ ΑΝΕΞΉΓΗΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΌΝ, παρα την σφοδρη αντίδραση του Ελληνικου και του Κυπριακου Λαού [ιδέ πρόσφατο Χριστουγεννιάτικο μηνυμα Αρχιεπισκόπου Κυπρου], ο Έλλην Πρωθυπουργός απεφάσισεν οπως το πλέον φλέγον θέμα της Ελλάδας ειναι η αλλαγη του κωδικα Ιθαγενειας για την ελληνοποίηση των μεταναστων... και αφού στην εισήγηση του στο Υπουργικό συμβουλιο μετεφερε την τραγικη εικονα που είδε σε καποιο κεντρο μεταναστων...

Λυπούμεθα αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ αλλά θα είμεθα πολυ αυστηροι μαζύ σας.
Και για να μην παραβιάσουμε την ευπρέπειαν που οφείλουμε να έχουμε προς το ύψιστο αξίωμά σας στο οποίο σας ετοποθετησε ο Ελληνικός Λαός για να υπηρετείτε τα συμφέροντά του και ΜΟΝΟΝ , σας επισυναπτουμε κείμενο που εχει κυκλοφορήσει εδω και μηνες [και μαλιστα προεκλογικώς] και σας παρακαλουμε να τύχουμε ως Ελληνες πολίτες απάντησής και απο εσάς και απο ολα τα εν τη Βουλή κομματα.

Κανείς κυριε Πρωθυπουργέ , ουτε και εσεις δεν εχετε εξουσιοδότηση από τον Ελληνικόν Λαό, [γιά τον οποίον ορκισθήκατε Πιστην εις την Πατρίδα του, δηλαδή να υπερασπίζεστε την ανεξαρτησίαν και την ακεραιότητα της Χώρας Του,ως Πρωθυπουργός,] να αλλάξετε το κωδικα Ιθαγένειας, παρα μόνον με δημοψήφισμα το οποίον απαιτούμε να διενεργηθει για το τεράστιον αυτο θέμα.

Εν τω μεταξυ και πρωτίστως απαιτούμε και απο σας και απο ολα τα κομματα πρακτική αντισταση στις Τουρκικες προκλησεις και εδω και στην Κύπρο.
Τοτε και μονον τότε θα έχετε ολον τον Ελληνικό Λαο συναγωνιστη και θετικα συμμετοχο.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου