Επιστολή Ελληνίδας κατοίκου Γερμανίας,ΝΟΜΙΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ,προς την Κυβέρνηση.

"Αξιοτιμοι κυριες και κυριοι,

Τον τελευταιο καιρο γινεται μεγαλο θεμα και συζητησεις καθως και συλλογη υπογραφων για δημοψηφισμα ως προς το θεμα της παροχης ιθαγενειας στους μεταναστες.

Παρακαλω να μου εξηγησετε, γιατι η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που παρεχει ιθαγενεια σε μεταναστες, πού βασιστηκατε και βγαλατε αυτην την αποφαση.

Ζω και εργαζομαι στην Γερμανια, ειμαι Ελληνιδα δευτερης γενιας και κατα συνεπεια ο γιος μου ομογενης τριτης γενιας. Μεχρι σημερα το γερμανικο κρατος, μας παρεχει την δυνατοτητα να λαβουμε την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αλλα επουδενι λογο την γερμανικη ιθαγενεια. Και απο οτι γνωριζω κανενα κρατος της ευρωπαικης ενωσης δεν παρεχει ιθαγενεια σε μεταναστη, ακομα και αν ειναι πεμπτης η εκτης γενιας.

Το δευτερο και βασικο που με κανει να απορω, ειναι το εξης γεγονος:

Ολοι οι εταιροι μας (Ευρωπαιοι – Αμερικανοι κλπ) εχουν στιγματισει τους ανθρωπους μουσουλμανικης καταγωγης σε τρομοκρατες. Εχουν ληφθει και λαμβανονται αυστηροτατα μετρα, που πολλα απο αυτα μειωνουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια, μας στερουν την ελευθερια κινησεων και με λιγα λογια μας εφτασαν στο σημειο να φοβομαστε και την σκια μας και το ελληνικο κρατος και εσεις μαζι κανετε τα παντα για να τους νομιμοποιησετε και να τους κανετε και ιθαγενεις παρακαλω μιας χωρας που ειναι η αφετηρια της δημοκρατιας και του πολιτισμου, μιας χωρας που κατοικειται απο φιλειρηνικους πολιτες.

Μας λετε και γραφετε οτι θελετε να προστατεψετε τις ορδες των μεταναστων, τα δικαιωματα τους κλπ. Τα δικαιωματα του Ελληνα πολιτη φροντιζετε να τα προστατεψετε;

Και αφου η οικονομια της Ελλαδος ειναι τοσο δυνατη που να δεχεται οικονομικους μεταναστες, γιατι δεν δημιουργειτε τις προυποθεσεις για να επιστρεψουν οι ελληνες ομογενεις;Γιατι δεν παρεχετε σωστη κοινωνικη και οικονομικη ασφαλιση στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ της Ελλαδας;

Παρακαλω να λαβετε θεση, πανω στο ερωτημα μου που σας εθεσα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Με τιμη,

Δεσποινα Λαζαριδου"

HeLLeNiCReVeNgE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου